Актуално

VIPERFISH забиват в Петното

Image title
Една от най-обещаващите млади български банди – VIPERFISH, забива довечера в клуб „Петното на Роршах“. Рокаджиите се обединяват в група през 2007-ма в състав Адриан Гугов (основен композитор на песните и автор на текстовете, соло-китара, клавирни и вокал), Димо Мезеклиев (бас китара и бек-вокал) и Матей Христосков (ударни и бек-вокал). Те определят музиката си като енергичен рок с преплетени мелодраматични нотки в него.
Групата участва 4 поредни години във фестивала „Цвете за Гошо”, а  през 2008-ма печели голямата награда на Международния „Несебър Поп-рок фестивал.От тогава Viperfish (по това време още под името Evolution) изграждат име като една от най-енергичните и агресивни групи.
Преди две години издават първия си албум SymbioGenesis и са представени в българското издание на списание „Rolling Stone“  като една от четирите най-обещаващи млади групи в страната.
Неотдавна групата осъществи няколко участия на живо във Великобритания – тъй като учат музика на острова. Най-впечатляващ бе концертът на живо в началото на годината в the Monto Water Rats Club, заедно с 6 други групи. Миналата година музиката на Viperfish беше пускана многократно в „Unsigned show“ на английското BIG CITY RADIO в Бирмингам.
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина