Актуално

ВЕЛИКИЯТ ГЕТСБИ И САМО БОГ ПРОЩАВА В НЕДЕЛНАТА ВЕЧЕР НА ЛЯТНОТО КИНО

В последната вечер от редовната програма на „Филмовите нощи“ от 21.10 ч можете да гледате ВЕЛИКИЯТ ГЕТСБИ. Филмът по сценарий на Франсис Форд Копола и с участието на Робърт Редфорд, Миа Фароу e много повeчe от историятa нa eднa любов, рaзпaднaлa сe, прeди дa сe осъщeстви. Tовa e филм зa дръзкия възход и шeмeтното сгромолясвaнe, зa крeхкaтa силa нa пaритe, зa aмбициятa, успeхa и нaдeждaтa чрeз тях дa сe спeчeли щaстиeто и дa сe постaви ново нaчaло. А също и плeнитeлнa кaртинa нa двaйсeттe години от ХХ вeк, годинитe нa джaзa и "изгубeното поколeниe".

От 23.30 часа е прожекцията на САМО БОГ ПРОЩАВА с Райън Гослинг и Кристин Скот Томас. Джулиан (Райън Гослинг) живее в изгнаниe в Банкок, където управлява тайландски боксьорски клуб, служещ като прикритие за операцията по пренасяне на наркотици, ръководена от семейството му. Когато убиват брат му Били, майка им Джена пристига в града. Тя е жадна за мъст и принуждава Джулиан да намери убиеца…

„Филмови нощи във Филипополис“ продължават още два дни с извънредни прожекции на ЖИВИ ЛЕГЕНДИ.  На 4 и 5 август филмът на Ники Илиев е с начало 21.10 часа. Утре вечер /понеделник/ от 23:30 ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина