Актуално

Три култови класики от 90-те отново на голям екран на Филмови нощи Филипополис

Легендарните „Криминале“, „Боен клуб“ и „Матрицата“ – 20 години по-късно отново на голям екран на лятната кинопанорама в кино „Орфей“

„Филмови нощи във Филипополис“ ще се проведат от 6-и до 29-и юли в Лятно кино „Орфей“ и ще предложат на киноманите в Пловдив програма от независими европейски, американски и български заглавия. 

По случай юбилейното 20-то издание на Филмови нощи във Филипополис, организаторите ви предлагат изключителната възможност да видите трите незабравими класики на голям екран – КРИМИНАЛЕ, БОЕН КЛУБ и МАТРИЦАТА. 

Емблематичните заглавия, които никой не очакваше, че ще могат да се видят още веднъж по този незабравим начин, ще бележат лятото на киноманите със спомена от изживяното вълнение на първото им гледане.

Класиката КРИМИНАЛЕ създава култовия статус на Куентин Тарантино, както го правят БОЕН КЛУБ с името на Дейвид Финчър и МАТРИЦАТА с братята УАШОВСКИ. Филмите днес са се запечатали в колективното съзнание като попкултурни събития, белязали живота на няколко поколения ценители на седмото изкуство. 

Макар да няма човек, който не ги е гледал, Филмови нощи във Филипополис ще ви даде възможност да ги видите както никога преди. Благодарение на големия екран, качествения звук и компанията от приятели, с която можете да споделите преживяването.

Лятна кинопанорама „Филмови нощи във Филипополис“ е част от Културния календар на града и се провежда с подкрепата на Община Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина