Актуално

В МБАЛ организират курс за бъдещи родители

Пореден курс за родителски умения ще се проведе на 4-ти юни от 10:30 часа, организиран от Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ към фондация „За Нашите Деца“ и МБАЛ-Пловдив. Курсът се провежда напълно безплатно в заседателната зала на МБАЛ на етаж 1, като за участие е необходимо единствено предварително записване. Той е насочен към бъдещите майки и татковци, на които предстои най-голямото и важно предизвикателство – срещата с новороденото.

Курсът „Първи грижи за новороденото“ ще бъде воден от неонатолога д-р Диана Аргирова, която ще сподели с бъдещите родители как най-пълноценно да хранят и къпят своето бебе, как да се грижат за неговата кожа и как да правят всичко нужно, така че цялото семейство да е щастливо заедно. Всеки присъстващ бъдещ родители ще получи от фондация „За Нашите Деца“ полезни брошури, от които да се информира допълнително как да бъде уверен и грижовен и да прави нужното за пълноценното развитие на своето дете.

Всеки желаещ да се запише на курса може да го направи на телефон 032 943 444 или на 0885 764 366, а лицето за контакти е Светла Иванова – социален работник „Превенция на изоставянето“ към Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина