Актуално

София Филм Фест в Пловдив стартира с “Миграцията на паламуда”

Билети за киномаратона само на касата в Лъки

Image title
Очакваният с нетърпение от феновете на новото българско кино филм “Миграцията на паламуда” ще даде старт на пловдивското издание на киномаратона на годината. Филмът е съвременна комедия. Разказва за двама бащи и техните двама сина, които се борят с живота „като прасета с тикви”.
Специални гости на откриването ще бъдат Владимир Зомбори – изпълняващ една от главните роли, изпълнителния продуцент Владо Шишков и художника на филма Емил Атанасов. Всеки от тях ще разкаже любопитни истории зад кулисите, като например как в средата на снимачния процес Владимир Зомбори, си чупи крака докато се разхождал из София и това наложило използването на дубльор. Или как в самия край на снимките Христо Мутафчиев получи инсулт и ако нещастието се беше случило само един ден по-рано, този филм щеше да остане „в насипно състояние”…
Тази година билети за всички прожекции в рамките на София Филм Фест в Пловдив ще се продават САМО на касата на кино “Лъки синема”. Предварителната продажба започва от утре /15.03/ от 12.30 часа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина