Актуално

Скромен мюзикъл напълни до тавана Драмата

Започнахме от минус, признава режисьорът на „Просто една история

Нели Балабанова

Image title
Скромен мюзикъл откъм бюджет и реклама буквално взриви Драмата тази вечер и тресна в земята помпозните, прeтенциозните и хипер скъпи проекти на Борис Панкин. Невиждан фурор предизвика представлението „Просто една история” на режисьора Васил Караманлиев, посветено на великия Фреди Меркюри. Шоуто спечели дори най- лютите критици. А самата зала пръщеше по шевовете. Стотици се наредиха в двора на театъра, за да стигнат в колона до залата, където се насладиха на музиката на Куин и на живописните танци, дело на хореографа и сценарист Николай Серафимов. „Отдавна салона не е бил толкова препълнен” шокирани от стеклата се тълпа коментираха разпоредителите в Драмата.

Image title
След финала на представлението потърсихме за коментар режисьора. Той заяви , че именно такъв тип мюзикъл липсва на хората. Целта ми е да засегна лично човека, да преживее тази емоция, да пресъздадем един приказен свят, в който зрителят може да се наслади и зареди положително от изяществото на музика и танц, каза Васил Караманлиев. Той не пожела да коментира финансовата рамка на проекта. Само сподели, че спонсори няма, а за бюджета на продукцията изцяло се е погрижил Николай Серафимов.

Започнахме от нулата и само за 3 месеца стигнахме до тук, доволен е Васил Караманлиев. В мюзикъла взимат участие младите таланти от вокална формация „Омайниче”, възпитаниците на школа „Чарли”, чийто ръководител е самият Караманлиев. Повечето артисти не са се занимавали професионално с актьорско майсторсво преди. В спектакъла участва и дъщерята на режисьора Васи. Има развитие за младите хора на българската сцена, завърши Караманлиев. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина