Актуално

Скот Брадли и Postmodern Jukebox вече са в България

Пристигат в Пловдив на 1 юни

Музикантите от  Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox вече са в София. След като за четири месеца обиколиха цяла Западна Европа с почти всекидневни концерти и пяха пред многохилядна аудитория и препълнени зали, те са пренасят за два дни у нас. Американците ще зарадват публиката в София тази вечер и в Пловдив на 1 юни, където ще пеят в Концертната зала.

Групата ще пренесе у нас холивудския шик от 40-те и ще ни покажат как биха звучали Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години. 

Организаторите на концерта ще се опитат да съблазнят музикантите с българска храна, макар че голяма част от екипа искат да се придържат към американсктите си хранителни навици. Дамите солистки особено държат да получат само здравословна храна. Заради чувствителност към определени продукти и алергии някои не смеят да консумират млека и сирена. Сред изпълнителите има такива с алергии към риба, ягоди и червени меса. 

По време на турнето си, групата е имала лош опит и дори  посещения на болница заради лоша храна. Затова мениджмънтът й старателно проучи столичните и пловдивски ресторанти, за да открие този, който ще им приготви качествена и вкусна храна, с редки комбинации и необичайни съставки.

Вечерята им преди шоуто е в самия център на София срещу Руската църква. От ресторант Corso са им подготвили здравословно меню, което включва салати, запечен домат със зеленчуков бруноаз, гарниран с маринован патладжан,  пилешко филе в сос Терияки, специална веган торта и домашна торта Панетоне с маскарпоне и други. Ароматни български вина ще украсят и допълнят трапезата им.

След Пловдив музикантите се отправят отново на път – към столицата на нашата южна съседка – Атина.

Последни билети за двата концерта се разпродават в системата на Ивентим.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина