Актуално

Рок легендата Тето събира на една сцена Васил Петров, Теодосий Спасов и Стоян Захариев

Стефан Костов чества 70-годишнина с голям юбилеен концерт в Дома на културата

Джаз, поп и рок музика се срещат в изпълненията на Васил Петров, Теодосий Спасов, Стоян Захариев и приятели за 70-годишнината на пловдивската рок легенда Стефан Костов -Тето. На 2 май, в Дома на културата тримата, всички заедно ще излязат на сцената в спектакъл, посветен на юбилея на Тето. Приятели сме от много години, няма как да не поднесем този подарък за него, споделя Васил Петров.

Трите звезди, заедно с музикантите Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев(контрабас), Кристиян Желев(ударни) и Николай Карагеоргиев (китара) ще изпълнят хитовете на Кол Портър, Джордж и Айра Гершуин, Тото, Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл и авторски теми.

Рок вокалистът Стефан Костов-Тето е сред любимците на пловдивската младеж от края на 60-те и 70-те години. Той е и човекът с най-голям стаж в легендарното пловдивско вариете. В продължение на 10 години е основен певец там и около него се въртят всички формации. Той дърпа публиката и прави връзка с най-големите музиканти по това време. Откривател на много от големите ни музиканти.

Билетите са в продажба на цени от 15, 20 и 25 лв. в мрежата на Евентим.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина