Актуално

Режисьорът Стивън Люис Симпсънс представя „Нито вълк, нито куче“ в Пловдив

Филмът има изключително висока оценка от публиката в сайта RottenTomatoes – 4.7 от 5 възможни

Независимият британски режисьор и продуцент на филма си "Нито вълк, нито куче" Стивън Люис Симпсън ще представи филма си пред българска публика за пръв път този кино уикенд. Премиерата за България ще бъде в Пловдив, в петък от 19 часа в LUCKY Дом на киното, когато той ще се срещне и с публиката и фенове за дискусия. Филмът ще бъде представен по-късно и в София.

Филмът е базиран на бестселъра на Кент Нърбърн, който след известно търсене се спира именно на Симпсънс да екранизира едноименния роман. Филмът ще ни срещне с живота на индианците в САЩ и е сниман в един от най-красивите райони на света, в индиански резерват в Северна Дакота. "Нито вълк, нито куче" има изключително високо одобрение от публиката, като има 4,7 от 5 точки в престижния сайт RottenTomatoes, както и висока оценка в Imdb.com. 

Самият Стивън Люис Симпсън е от Шотландия, но живее основно в САЩ, където е базирана работата му. От около една година обаче премества бизнеса си от Холивуд в Пловдив и вече е част от градския живот на бъдещата културна столица.

Очаквайте интервю със Стивън Люис Симпсънс за живота му в Пловдив, работата по филма и киноиндустрията по-късно в Под Тепето

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина