Актуално

Радина Кърджилова на премиерата на “Детектор на лъжата”

Опашки за билети за спектакъла на Краси Ранков

Image title
Радина Кърджилова се появи очаквано на премиерата на спектакъла “Детектор на лъжата”, режисиран от колегата й от “Стъклен дом” Краси Ранков. Красавицата изгледа пиесата от петия ред в камерната зала на Драмата и аплодира бурно тримата на сцената- Ранков, Ивана Папазова и Краси Доков. Радина бе в компанията на част от екипа, с който подготвя представлението “ Живот в три версии”. На две седалки от Сияна бе и режисьорът Ивайло Христов, който “разхождаше” сценария на спектакъла в джоба на якето си. Скоро Радина ще изживее тръпката на премиерата, но от сцената. Тя ще играе за първи път пред пловдивска публика на 9 февруари. Дотогава ще репетира усилено в Драмата.
Спектакълът на Краси Ранков разсмя публиката, а на финала я накара да се замисли. Точно както обяви по-рано през деня вчера режисьорът. От Драмата не скриха, че интересът към пиесата е страхотен и почитателите на изкуството се редят на опашка за билети.
Премиерата на “Детектор на лъжата” аплодираха Николай Бухалов и половинката му Бонка Пинджева, които са близки приятели на Ивана Папазова. В Камерната зала бяха и учредяващата нова партия Дани Каназирева със съпруга сиImage title
.Image title
Image title
Image title

Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина