Актуално

Последна кино вечер под звездите с „Въртележка” на Уди Алън и „Потапяне” на Вим Вендерс на Филмови нощи във Филипополис

След изключително успешното тазгодишно издание, по време на което киноманите в Пловдив и околността успяха да видят богата програма от комерсиално, фестивално и родно кино, како и трите класики „Боен клуб”, „Матрицата” и „Криминале”, Филмови нощи във Филипополис ви предлага последен шанс да гледате кино под звездите. Заглавията тази вечер ще бъдат от двама големи режисьори – „ВЪРТЕЛЕЖКА” на Уди Алън и „ПОТАПЯНЕ” на Вим Вендерс.

От 21:10 неделната кино вечер ще започне с миналогодишния хит „ВЪРТЕЛЕЖКА” с участието на звездите Джъстин Тимбърлейк, Кейт Уинслет и Джуно Темпъл.  Историята разказва разказва за четирима герои, чиито съдби се преплитат сред блъсканицата в увеселителния парк на Кони Айлънд през 50-те. Бивша актриса, спасител на плажа и една отчуждена дъщеря ще заформят фатален любовен триъгълник, последствията от който не са сигурни за никого. 

Същата вечер от 23:30 ще бъде прожекцията на „ПОТАПЯНЕ” с участието на Алисия Викандер и Джеймс Макавой. Филмът е любовна история, която представя напълно различните светове на двамата главни персонажи, които се срещат случайно в отдалечен хотел в Нормандия, където и двамата се подготвят за своите опасни мисии. Влюбват се почти насила, но скоро осъзнават, че са срещнали любовта на живота си. Той работи за Британските тайни служби и трябва да замине на мисия в Сомалия, за да издири източник, който има информация за атентатори самоубийци в Европа, докато тя е биоматематик и работи на голяма дълбочина по проект, чиято цел е да докаже теорията ѝ за произхода на живота на нашата планета.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина