Актуално

„ПОСЛЕДЕН КВАРТЕТ” И „С ТРАБАНТ ИЗ АФРИКА“ ДОВЕЧЕРА

Само тази вечер от 21.20 часа е прожекцията на „ПОСЛЕДЕН КВАРТЕТ“, където можете да видите големия Филип Сиймур Хофман в една от последните му роли.
Когато обичаният от всички челист на световноизвестен струнен квартет научава лоша новина за здравето си, внезапно бъдещето на групата е поставено на карта: потискани емоции, борба за надмощие и кипящи страсти заплашват да разклатят приятелство и доверие, градени години наред.
В навечерието на празничния 25-ти концерт, единствено близостта помежду им и силата на музиката са в състояние да съхранят наследството им..
Филмът е с участието на Уолъс Шоун, Филип Сиймур Хофман, Кристофър Уокън, Джеръми Нортам и други

От 23.30 часа “С ТРАБАНТ ИЗ АФРИКА” можете да пропътувате 20 000 км в най-евтината кола на света през най-бедния континент . Това уникално предизвикателство за пътешественици показва, че всичко е въпрос на големи мечти и здравословно пренебрегване на невъзможното. Без резервни превозни средства и гаранции за щастлив край – само с два трабанта с двутактови двигатели, едно изпълнено с приключения пътуване от Либия до нос Добра Надежда. Това се казва пътешествие!

Прожекциите са в лятно кино „Орфей“
Цените на билетите са 5 лв и 4 лв.
ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

При дъжд билетите важат за останалите ФИЛМОВИ НОЩИ!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина