Актуално

Порой от звезди на София филм фест в Пловдив

Уникални филми с участието на едни от най-обичаните филмови звезди ще имаме удоволствието да гледаме на предстоящия „София филм фест в Пловдив” в Лъки Синема

Хичкок
Хичкок
С „Хичкок“ Антъни Хопкинс, Хелън Мирън, Скарлет Йохансон и компания ще ни пренесат в света на Алфред Хичкок в номинирания за „Оскар“ за най-добър грим и прически в американски филм. За повече от час и половина ще се потопим в света на брилянтния режисьор и драмата на неговата съпруга Алма.

В „Holy Motors“ Ева Мендес, Кайли Миног, Мишел Пиколи и Лео Карас ще ни предложат разтърсващо, забавно, провокативно и странно пътуване в душата на една чудата личност, която се клатушка по парижките улици и излъчва комизъм, тайнственост, романтика, загадъчност и мелодрама.

Брус Уилис, Едуард Нортън и Бил Мъри ни отвеждат „В царството на пълнолунието“, където ще открием трепетите на първата любов между две деца, във филм със забележителен дизайн и декори. Талантливите дебютанти Джаред Гилман и Кара Хейуард пресъздават жизнената енергия и разтърсващото объркване, така характерни за младостта и влюбването.

С „Кралски афери“ ще се запознаем с драматичната история на мъж, изпреварил времето си, който иска да наложи идеалите на Френската революция в Дания десетилетия преди тя да избухне. Алегория на вечния конфликт между прогресивните и реакционните сили. В ролите: Мадс Микелсен, Алисия Викандер, Трине Дирхолм, Давид Денсик и Микел Бое. Номинация за „Оскар“ за най-добър чуждоезичен филм.

Невероятната история за част от екипажа на военен самолет, който по време на Втората световна война е свален от врага в отдалечен район в Норвегия, и е принуден да заживее в самотна хижа със своите врагове, ще гледаме във филва „В Бялата пустош“. Общите им цели и жизненоважното им сътрудничество скоро водят до пораждането на неочаквани приятелства.

За първи път „София филм феств Пловдив” ще стартира в понеделник – 11 март. Цели четиранадесет дни, от 11-ти до 24-ти март, пловдивчани ще имат възможността да се насладят на едни от най-успешните и популярни филми през годината.

Продажбата на билети ще започне още в събота на 9-ти март на касата в кино „Лъки Синема“.
На 9 и 10 март касата ще работи от 13 до 18 часа, а по време на Феста от 12.30 до 21.00 часа.

Цена на билетите– 6 лв;
За пенсионери, студенти и ученици -5 лв;
Карта за 3 прожекции ще е на цена от 15 лв,
Карта за 8 прожекции – 32 лв.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина