Актуално

Пловдив посреща 25-ото юбилейно издание на Седмицата на испанското кино

Пловдив ще стане част от Двадесет и петото юбилейно издание на Седмицата на испанското и иберо-американското кино с прожекции на седем интересни филма в LUCKY Дом на киното.

Тази година ежегодната филмова кино панорама в Пловдив ще се проведе в периода 29 май – 03 юни. Фестивалът се провежда също в София и Варна. По време на „Седмицата“ ще бъдат представени 7 творби на световни режисьори по-голямата част, от които ще бъдат излъчени за първи път в България.

Тазгодишната филмова селекция от испански и иберо-американски филми включва основно комедии като: „Барът“, „Племето“, „На лагер“ и много други.

Повече информация за филмите и програмата на фестивала може да намерите тук: https://www.facebook.com/SpanishCinemaWeek/

Билети за прожекциите на цени от 6 и 8лв.  могат да бъдат закупени на касите в кината. Програмата ще може да следите на сайтовете kinolucky.com и boxoffice.bg.

Седмицата на испанското и иберо-американското се провежда под егидата на Посолство на Кралство Испания, със съдействието на Институт Сервантес, Национален дворец на културата, и на дипломатическите мисии на Аржентина, Бразилия, Колумбия, Еквадор и Мексико.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина