Актуално

Пловдив Джаз Фест пусна комбинирани билети

Ограниченото количество билети, даващи достъп до целия фестивал, е на специална цена

В отговор на множеството получени запитвания за комбинирани билети за Пловдив Джаз Фест, организаторите на събитието пуснаха в продажба ограничено количество такива билети на специална цена. Пропуските позволяват на закупилите ги да присъстват на всички големи концерти в залата на Дома на културата „Борис Христов“ от 2 до 6 ноември. Комбинираните билети вече са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на фестивала в Пловдив, на цена от 99лв. 

До началото на Пловдив Джаз Фест 2015 остават броени дни. От 2 до 6 ноември ни очаква седмица, посветена на джаза във всичките му форми. Кърт Елинг, Виктория Толстой и Якоб Карлсон, и Росалия де Соуса са чуждестранните гости на фестивала. Събитието ни среща и с цвета на българския джаз – от инструменталната вечер на 3 ноември с JP3 и Октет Пловдив, която ще бъде открита от Хор „Детска китка“, през концерта на Белослава, Хилда Казасян, Андрония Попова-Рони и Мирослава Кацарова ден по-късно, до гиговете на Southwick, триото Pavel, SkilleR & Logozarov и проекта Brazil Acoustic.

Сред съпътстващите събития по време на Пловдив Джаз Фест са изложбата „Джаз формат“, срещата с писатели „Думи върху звуци“ и публичната лекция и майсторски клас на германската специалистка по работа с гласа Анете Гьорес. Единственото радио за джаз в България – Джаз ФМ, ще има специално мобилно студио в зоната на фестивала.

Организатори на Пловдив Джаз Фест са Община Пловдив и Блу Ем. Повече информация за участниците във фестивала можете да откриете на http://plovdivjazzfest.com

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина