Актуално

Орлин Павлов и Еделина Кънева в Новогодишна Гала

Родителите на певеца са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години


Пловдивчани ще се насладят на пищна Новогодишна Гала с чаровния Орлин Павлов и примата Еделина Кънева на 30 декември от 19 часа. Дом на Културата „Борис Христов” ще оживее с изящни валсове в просторните фоайета и с музиката на Щраус, Чайковски, Менделсон, Андрю Лойд Уебър и Джон Ленън в голямата зрителна зала! Оркестърът и хорът на Държавна опера Пловдив са в трескава подготовка за музикалния празник под диригентството на Диан Чобанов. В прогамата са подбрани само „диаманти” – популярни мелодии и хитове от мюзикъли.
Изборът на гост-солистите не е случаен. Орлин Павлов е свързан с града на тепета – родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години – Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. По-късно той учи в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, специалност „Сценични синтетични изкуства”.  Еделина Кънева блести в музикалния театър вече 18 години. Позната е на публиката със своите дуети и концерти с  български поп изпълнители.
Изтекла информация за концерта сред фенове на Орлин Павлов засили търсенето на билети още Евелина Кънева
Евелина Кънева
преди официалната им продажба. Представители на пловдивския бизнес елит пък избраха да зарадват семействата си и свои служители с билети за музикалното събитие, на което ще има и изискан коктейл с класни вина.
Билети за Новогодишна гала се продават на касата на операта в Концертна зала на площад „Централен”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина