Актуално

Нашествие от британци в Пловдив за концерта на PARADISE LOST

Треска за билети за концерта на PARADISE LOST в Пловдив тресе феновете във Великобритания. Над 200 билета бяха закупени на Острова още в първата седмица от пускането на билетите в продажба. От коментарите във Facebook става ясно, че уникалният концерт привлича вниманието на почитатели на групата от цяла Европа, които няма да пропуснат PARADISE LOST за първи път на живо с оркестър. Закупени са билети и от Франция, Германия и Испания.  

PARADISE LOST ще свирят в Пловдив на 20 септември. Aнглийска група-институция ще представи един много специален спектакъл в магическата атмосфера на Античния театър. В основната част от шоуто рокаджиите  ще свирят заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив, отново под ръководството на диригента-звезда Левон Манукян.

Водеща британска филмова компания ще заснеме шоуто с множество камери – една супер продукция, която ще бъде издадена като следващото официално DVD на групата.

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК.

БИЛЕТИ ще откриете екслузивно в мрежата на Eventim.bg с редовна цена 40 лв и 60 лв за Golden Circle (пред сцената). В деня на концерта цените скачат.

Британците идват след шумния успех на първото издание – Sounds of The Ages 2011 с невероятния спектакъл на ТАРЯ ТУРУНЕН и звездния барабанист МАЙК ТЕРАНА с Филхармонията, форумът се превърна в истинска традиция година по-късно с концертите на ФИШ и ANATHEMA. Последните заснеха своето историческо шоу и го издадоха на blu-ray и DVD, а през септември 2013 имахме възможност да гледаме и супергрупата ASIA.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина