Актуално

Младежи написаха на балони рецептата за щастливо детство

Учениците от школите при народно читалище „Димитър Благоев – 2008” получиха балоните като пожелания за Деня на детето

По нетрадиционен начин закри учебната година народно читалище „Димитър Благоев – 2008 г. – град Пловдив”. В последния „учебен” ден, 30 май, членовете на Младежкия клуб за активен живот към читалището надуха десетки балони и изписаха върху тях своята рецепта за щастливо детство.

„Всеки от нас написа на балон това, което смята, че е най-важно, за да бъдат щастливи децата – мир, спокойствие, грижовни родители, любящо семейство и още много други. Това е не само рецептата ни за щастливо детство, но това са и нашите пожелания към децата за предстоящия им празник”, обясниха младежите.

Идеята за нестандартното отбелязване на 1 юни се зародила на последната им среща – по традиция клубът се събира всяка последна сряда на месеца. Именно тогава младите хора измислили как да отбележат най-усмихнатия ден от годината. Надписаните от тях разноцветни балони зарадваха децата – възпитаници на школите към читалището.

Официално краят на учебната година в НЧ „Димитър Благоев – 2008 г. – град Пловдив” ще бъде поставен днес с раздаване на грамоти на учениците от школата по английски език.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина