Мира Кацарова ни стопля с концерта „Юга вътре в мен…“ през ноември

Култура

Мирослава Кацарова, заедно с музикантите Миро Турийски и Младен Димитров ще бъдат на сцената на Винтидж Хаус в Пловдив на 18 ноември, от 21ч. Ето какво казва Мира за събитието, носещо името „Юга вътре в мен…:

„Пътешествие навътре в мен през музиката и любимите езици на юга – португалски и испански… Езикът е като тайнствен код, който би могъл да бъде транскрибиран в музика – мелодия, ритъм и динамика… Така Югът се превръща в състояние на духа, в алегория на лекотата, на безметежния полет на бляновете, на любовта във всичките й проявления… Избрах песни, които съдържат в себе си противоречието на горчиво-сладките състояния, на смирените и уютни тъги, но и щастието, което ги съпътства. Белязани са от носталгия, меланхолия, саудаджи, но и филофията производна на "Mas Que Nada" ("карай да върви")…и на естествения ни порив да не се взимаме на сериозно.

На сцената ще бъда заедно с любимите си музиканти и приятели Миро Турийски и Младен Димитров. В събота вечер на сцената на камерното и приютяващо пространство на Винтидж Хаус – любимо! Ще ви чакам с радост, за да сме заедно!“

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.