Подтепето

култура

03 Ноев, 2017

Мадлен Алгафари споделя за Камино под тепетата

Известната психоложка представя новата си книга „Пътят на сърцето“ в дамски клуб „Бизнес на високи токчета“

Мадлен Алгафари, която не се нуждае от представяне, идва в Града под тепетата броени дни след рожединия си ден – 4 ноември. Известната психоложка носи подарък за любопитните на тема душа и емоции - нейната най-нова книга ,,Пътят на сърцето“. Преди пловдивчани само приятелите ѝ ще са чули и чели нещо от Пътят.

„Пътят на сърцето“ се ражда по време на последното й пътешествие – пътя Камино де Сантяго, който известната психоложка извървява с още три свои приятелки. Изкушените да разберат от първолице за това, което се случва вътре в теб по време на пътуването могат да си резервират място за среща с автора на  07.11.2017 г. от 18.00 часа в хотел Landmark. Записването става на телефон 0889 24 55 54. Или на страницата на събитието в социалната мрежа.

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат въпросите си и лично да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да се сдобият с книгата с автограф и лично посвещение от автора.

За втората дата, на която чаровната психоложка ще се срещне с порасналите момичето от дамски клуб „Бизнес на високи точета“ в Пловдив на 08.11.2017 г от 18.00.часа в Студио ВиБо Аспект, местата вече са изчерпани.

Няма направени коментари
Още от рубриката "култура"

Подобни новини

21 Фев, 2017

Църквата трябваше да защити монаха Филарет

Никой не строи православни църкви в циганските махали

Всичко това е политика

Интервю, което поражда повече въпроси, отколкото отговори 

Таня Грозданова 

Стига да имам акъл да отговоря. Така казва Нидал Алгафари преди да започнем с въпросите. Нидал е съвременно арабско име и означава „борба“. Разказал е преди това на четящите пловдивчани, дошли в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ на представянето на книгите  му „Боже, защо Господ лъже?“ и „Аллах, ти милост имаш ли?“

Нидал Ахмад Алгафари е роден в София в семейството на сириец и българка. Завършва „Кинорежисура“, автор и режисьор на студентското предаване „Ку-ку“, включително и това за  АЕЦ-Козлодуй, за което бива съден. Според Комисията по досиетата е бил агент на бившата ДС. Бил е изп. директор на ...

» повече