Актуално

Мадлен Алгафари споделя за Камино под тепетата

Известната психоложка представя новата си книга „Пътят на сърцето“ в дамски клуб „Бизнес на високи токчета“

Мадлен Алгафари, която не се нуждае от представяне, идва в Града под тепетата броени дни след рожединия си ден – 4 ноември. Известната психоложка носи подарък за любопитните на тема душа и емоции – нейната най-нова книга ,,Пътят на сърцето“. Преди пловдивчани само приятелите ѝ ще са чули и чели нещо от Пътят.

„Пътят на сърцето“ се ражда по време на последното й пътешествие – пътя Камино де Сантяго, който известната психоложка извървява с още три свои приятелки. Изкушените да разберат от първолице за това, което се случва вътре в теб по време на пътуването могат да си резервират място за среща с автора на  07.11.2017 г. от 18.00 часа в хотел Landmark. Записването става на телефон 0889 24 55 54. Или на страницата на събитието в социалната мрежа.

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат въпросите си и лично да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да се сдобият с книгата с автограф и лично посвещение от автора.

За втората дата, на която чаровната психоложка ще се срещне с порасналите момичето от дамски клуб „Бизнес на високи точета“ в Пловдив на 08.11.2017 г от 18.00.часа в Студио ВиБо Аспект, местата вече са изчерпани.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина