Актуално

„ЛЮБОВ И ЛИМОНИ“ и триумфалното завръщане на Фани Ардан в последния ден на КИНОМАНИЯ

„САМО БОГ ПРОЩАВА“ – ОТ ФЕСТИВАЛА SO INDEPENDENT С ПРОЖЕКЦИЯ ОТ 16.15 ч


Последният ден на Киномания Пловдив започва още преди обяд – малчуганите могат да гледат „Четиримата приятели и кучето“ от 11:00 часа в Лъки синема.

От 18:30 часа можете да гледате „Любов и лимони“ – романтична комедия за любовта, приятелството и смелостта да следваш мечтите си. Агнес обича работата си в ресторантa, в който е наета като готвачка – за нея това е магически свят на ухания, вкусове и страст. Тя обича и приятеля си – рок музиканта Тобиас. Един ден тя е едновременно уволнена и изоставена от приятеля си. В опит да започне наново тя залага всичко, което има, за да стане съсобственик в нов ресторант. Но за да получи добри отзиви за своя ресторант, на Агнес ще й се наложи да омая сприхави си съсед Давид, който всъщност е взискателен кулинарен критик, пишещ под псевдонима Лола.

Image title
Закриващият за 8-то издание на Киномания Пловдив филм е „Светлите дни предстоят“ от 20:45 часа. Иконата на френското кино Фани Ардан се завръща триумфално в тази изтънчена любовна драма за омъжена жена, която се заплита в любовна история с по-млад мъж след като е прехвърлила шейсетте. Героинята й Каролин успява да преоткрие себе си и страстта към живота след като се пенсионира. В местния пенсионерски клуб интереса й привлича компютърният инструктор Жюлиен – неутолим женкар, който е наполовината на нейните години. Жюлиен безсрамно флиртува с нея по време на импровизиран обяд и скоро те започват любовна афера. След като е изоставила кариерата си на зъболекар, Каролин сега сякаш е готова да загърби и брака си. Или просто търси свежи емоции?

От 16.15 часа можете да гледате френско-датската продукция САМО БОГ ПРОЩАВА с Райън Гослинг. Филмът е извън селекцията на Киномания, но част от тазгодишното издание на фестивала за независимо кино SO INDEPENDENT

След независимия хит от 2011-та година “Drive: Живот на скорост” режисьора Никълъс Уиндинг Рефън и актьора Райън Гослинг работят отново заедно по криминалния трилър “Само Господ прощава”. Джулиан живее в изгнаниe в Банкок, където управлява тайландски боксьорски клуб, служещ като прикритие за операцията по пренасяне на наркотици, ръководена от семейството му. Когато убиват брат му Били, майка им Джена пристига в града. Тя е жадна за мъст и принуждава Джулиан да намери убиеца.

Онлайн резервации може да направите на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина