Актуално

Ламбо се втали за Сцена на кръстопът

Image title
Стефан Данаилов демонстрира перфектна форма броени дни преди старта на Сцена на кръстопът. Таткото на театралния фестивал се е вталил осезаемо за началото на арт маратона, отбелязаха негови фенки сред репортерките. С димящо Марлборо между пръстите, професорът представи програмата на Сцената пред медиите и с гордост отбеляза, че въпреки кризата, фестивалът ще го бъде. В програмата са включени цели 24 спектакъла. Представленията ще вървят на двете сцени в театъра- голямата и камерната. Пловдивската публика ще види театралните любимци на цяла България от 10 до 22 септември.
Атмосферата от началото на годината се нажежи много. Бойкото настроение спада, но ние бяхме сигурни, че ще реализираме фестивала, обясни Ламбо.
По традиция, интересът към заглавията от афиша е огромен. Билетите ще се продават на цени от 8 до 20 лева, а под тепетата за десет дни ще се извърви цялото артистично войнство. Под въпрос е единствено участието на Наум Шопов във Вишнева градина, с който ще бъде закрит фестът. Всички стискат палци големият артист да се възстанови от скорошната сърдечна операция. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина