Актуално

Концертът на ирландската звезда Имелда Мей на Античния безплатен за деца до 10 години

Концертът на новата музикална емблема на Ирландия- Имелда Мей в Пловдив на 9 юни ще е безплатен за деца до десет години. Това обявиха организаторите на шоуто от Тангра Мега Рок. Имелда идва под тепетата на върха на славата си, за да „зарази” публиката с музиката си. Имелда Мей и нейната шоу са великолепен начин, да запознаете децата си с една ярка звезда на живо. И поради тази причина, хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители, съобщиха от радио Тангра Мега Рок.

Едно от главните имена на съвременната британска сцена през последното десетилетие ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един супер концерт в Античния театър в Пловдив. На 9 юни, протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.

Концертът в Пловдив се организира се в рамките на световния музикален форум Sounds of The Ages 2018.

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв вече се продавата ексклузивно в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. И отново – за децата ви, ако са до 10 години, билет не е необходим!

Най-новият й албум – ‘Life Love Flesh Blood’ хипнотизира критиката в Ирландия и Великобритания и с това, че в него, Имелда пое в неочаквана посока – нов груув, комбинация от джазиран блус, соул, госпъл, фолк, рок , акустични и почти кинематографични преживявания.

“Това е албумът на живота й! Еротичната сила на музиката е невероятна. Обичах момичето, което беше, но сега обичам дори още повече ЖЕНАТА, в която то се превърна!”  – подчертава БОНО от U2, който е ментор на Имелда и дори признава, че леко завижда на своята сънародничка за новото й парче ‘How Bad Can A Good Girl Be?’.     
На китара в ‘Life Love Flesh Blood’ гостува самият Джеф Бек, а на пиано – маестро Джуулс Холанд. Основните музиканти са: китаристът Марк Рибот, барабанистът Джей Белроуз, който работи с Робърт Плант, и китаристът Зак Доувс.  

В Пловдив ще видим на живо не само новите песните, но и предишните хитове,  които я направиха толкова голяма – рокабили и суинг сензацията 'Johnny's Got A Boom Boom' (2008) и ‘It's Good To Be Alive’ (2014).

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. РЕДУТА.бг: „Ама така го е написал Валери на страницата си, че се усеща известен укор, дето полицаите слушат чалга. Ами да, чалга ще слушат, няма да слушат Имелда Мей я! То на Имелда в Пловдив, ЦЕНТЪРО на просветата и културата, ѝ се провали концертО по липса на желаещи, та…“ Тони Филипов, д-р, 2018, юли 8

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина