Актуално

Колите 3“ и „Т2 Трейнспотинг“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

Днес „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с анимацията „КОЛИТЕ 3“ на 3D и едно от най-добрите продължения тази година: „Т2 ТРЕЙНСПОТИНГ“ на режисьора Дани Бойл.

От 21:10 ч. малките (и големи) зрители на „Филмови нощи във Филипополис“ ще могат да видят на екран третата част от обичаната поредица за Маккуин Светкавицата, който след тежка катастрофа се изправя пред най-голямото си предизвикателство. Притиснат от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно завземат спорта, той ще трябва да премине лимита на ограниченията си, ако иска да победи.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „Т2 ТРЕЙНСПОТИНГ“. Продължението на култовата класика с участието на Юън Макгрегър в ролята на Марк Рентън, Джони Лий Милър като „Улавия”, Юън Бремнър като „Компира” и Робърт Карлайл в ролята на Бегби. Двадесет години са минали. Много се е променило, но и точно толкова е останало същото. Рентън се завръща в единственото място, което може да нарече свой дом. Очакват го скръб, загуба, радост, отмъщение, омраза, приятелство, любов, копнеж, страх, разкаяние, диаморфин, самоомраза и смъртна опасност – всичките наредени за „добре дошъл”, готови да се присъединят към танца.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина