Актуално

Кино фестът MENAR стартира в Пловдив с хитовия „Бекас”

Хитовият „Бекас” ще открие пловдивското издание на фестивала за кино от Близкия изток и Северна Африка MENAR. На 25-ти април от 18.30ч. в Лъки синема зрителите ще видят един от фаворитите на световните фестивали, отличен с наградата на публиката от фестивала в Дубай, наградата за дебют от фестивала в Стокхолм, наградите за най-добър филм и най-добър актьор от фестивала Фаджр в Техеран.

„Бекас” представя комичната история на колоритните братя Зана и Дана. Когато виждат в местното кино какви ги върши Супермен, двете момчета решават, че трябва да отидат в Америка. По-малкият брат, Зана, започва да води списък с всички хора, които Супермен трябва да накаже, като начело в листа е Саддам Хюсеин. Заедно с домашния любимец на Зана – магарето Майкъл Джексън, и с голям ентусиазъм двамата братя тръгват из прашните пътища на Кюрдистан в посока Америка.

Фестивалът MENAR продължава до 30-ти април с прожекции всяка вечер от 18.30ч. и 20.30ч. в Лъки синема. Цената на билетите е 5 лв., като за най-големите киноманиаци има абонаменти на цена 30лв. за 10 прожекции. Касата на киното отваря в 17.30ч.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина