Актуално

Холивудски актьор се пристрасти към софийските трамваи

Image title
Българският актьор Башар Рахал, снимал се в десетки продукции в Холивуд, включително в най-скъпия сериал на всички времена „24”, умира да се вози в софийските трамваи. Това разказва във втората част на кулинарната рубрика на Стелиан Димитров – Faked Stars. В “Plovdifood” Башар показа как се приготвят ястия от филма „Корпус за бързо реагиране 1”. 

Манията му да се вози в омразния иначе за софиянци градски транспорт била заради странната Image title
поредица от случки, които винаги го сполетявали. Последният път момченце започнало да се закача с актьора. Правело му физиономии, а Башар му отвръщал с оплезвания. Майката на хлапето обаче решила, че човекът насреща й има проблеми. „И по едно време майка му му казва: „Стига си се подигривал на човека, че не е добре”, избухва в бурен смях като си спомня.

На 17 януари пък ще излезе продължението на „Корпус за бързо реагиране 2”, на което Рахал е продуцент. „В първата само играех, на втората съм продуцент, третата ще е моноспектакъл!”, триумфално обещава актьорът.
Image title

Актьорът Сашо Дойнов ще е следващият гост в кулинарното издание на предаването Plovdiwood, което се излъчва всяка събота в ефира на DCTV.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина