Актуално

Къде да заведете децата в събота, 24 март, в Пловдив

Веднъж излезели ще ви е трудно да се приберете, тъй като днешния ден предлага много изкушения за малките пловдивчани и гостите на града: езда на пони, състезание за кучета, театри или звездно шоу  

Съботата може да започне със “Спокойствие, спокойствие и само спокойствие”, казва Карлсон, който живее на покрива и ви кани да се присъедините към неговия свят, пълен със смях и любов към необичайните неща. Елате, за да се забавалявате заедно с Карлсон на сцената на Кукления театър. Представленията са с начални часове 10,30 и 11,45 часа.

Пак там в 18, 00 часа започват „Приказни бъркотии“. Това е весела история за буквите и чудото, което те носят.

Когато в едно Кралство всички се страхуват да казват истината, ще се намери ли кой да извика: „Кралят е гол!“. Може да го изкрещите заедно с актьорите от театър Хенд, ако изберете представлението им „Новите дрехи на Краля“ – по Ханс Кристиан Андерсен. Започва в 11,30 часа.

Незабравимо преживяване сред загадките на Вселената предлага Природонаучният музей под тепетата със Звездно шоу в Планетариума. Програмата включва шест пълнокуполни шоупрограми: Яростната Вселена, От Земята към Вселената, IBEX, в търсене на края на Слънчевата система, Тъмнината в Космоса, Две малки парченца стъкло и Далечни светове и извънземен живот. Часове на прожекциите: 10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:00. Преди всяка прожекция се провеждат 10-15 минутни беседи, в които най-често се говори за небето над Пловдив.

Безплатна презентация по Ментална аритметика за деца от 5 до 16 години организира ISMA на бул. „Христо Ботев“ 27 А  от 12,30 часа.

Къде още може да отидете вижте всички предложения в Кпана.бг.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина