Актуално

Какво да правим в Пловдив през уикенда

Ако си в Пловдив този уикенд, можеш да се насладиш на изпълнения на живо, да посетиш кулинарен курс или да рисуваш.

Вижте предложенията на най-добрия електронен гид за Града на тепетата Lost in Plovdiv:

14 октомври

Back2back with DJ Yoko Ono and DJ Bobcho Marley + Promo

За наш огромен късмет, ако оцелеем след Петък 13-ти, ще намажем с последното българско парти за 2017-та на Bobcho Marley и Yoko Ono! Отидете да се позабавлявате с дамите, преди да заминат да радват амстердамци 🙂 Ще има и промоция на Капитан Морган.

Fabric
Вход свободен

Дни на музиката в Балабановата къща

„Дни на музиката в Балабановата къща” ще преставят  богата жанрова палитра на две знакови за фестивала сцени – Балабановата къща и Малката Базилика. В събота швейцарското Chamber Jazz  дуо KOVA – ZAPPA ще предложи музикален език, който излиза извън границите на различните стилове – класика, джаз, рок, фънк, за да постави на преден план изразителността и комуникацията.

Ангелогласният Академичен народен хор на АМТИИ – Пловдив ще озвучи Малката Раннохристиянска базилика  под вещото ръководство на своя главен диригент проф. д-р Костадин Бураджиев в неделя. Хорът притежава широк диапазон в стиловата палитра на репертоара си – от изворната народна песен от различни региони на страната до многогласни обработки, авторски композиции, изградени с авангардни изразни средства, старинни ортодоксални песнопения и др.

14 октомври
Балабановата къща
18.30  часа

15 октомври
Малката базилика
11.30 часа

Let's draw среща

Let's draw среща в Отсреща 🙂 Носете си скицници и материали, с които обичате да работите. Всички са добре дошли – любители, начинаещи и професионалисти. Идеята е да се запознаем, да разискваме интересни теми, както и да намерим интересни хора за колаборация.

Отсреща
14.00 часа
Вход свободен

15 октомври

Кулинарен курс

Най-новият веган ресторант в града, Ново здраве, ще ни запознае с полезните качества на зърнените храни – основен източник на енергия. Ще има презентация на различни рецепти, а накрая всички ще могат да похапнат от приготвеното.

Ново здраве
11.00 часа
Вход свободен

Цялата подборка от събития и приятни места за културно изживяване може да видите ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина