Актуално

Какво да правим в Пловдив през уикенда (10-12.08)

Авторски коктейли, музика на живо и ретро гейминг в афиша този уикенд

10 август

LiquiD GrooveZ

Този уикенд в Groove Music&Art ще се потопим в дълбините на Drum&Bass. Музикалната селекция включва още Liquid Jazz, Dance, EDM инструментали и най-разтапящите вокали. От бара ще се погрижат за доброто ни настроение с най-новите летни предложения от коктейли и най-студената селекция от бири за всеки вкус.

Groove Music&Art
21 часа

Cocktail Night 3 – Arctic Monkeys Cocktail

Rock bar Download представя третия коктейл от специалната серия напитки, сътворени от техния екип. Arctic Monkeys е освежаваща комбинация между уиски Monkey Shoulder, син Aftershock и Blue Curacao с приятен завършек на прясно изцеден лайм и аромат на дъбова бъчва.

Вечерта ще бъде посветена на едноименната банда, но не само!

За музиката ще отговаря Радо (Строежа).

Rock bar Download
22 часа

Хавана в Капана 2

Хавана ще се премести в Капана на 10 август, а улица „Абаджийска“ ще се вихри в страстни латино ритми. За настроението ще се погрижи чаровната Вили от ДС Марипоса. Очаквайте горещи танци, шоу програма и забавна анимация.

Бар „СандъкЪ“
20 часа

Cat & Mouse presents: Quince Rakia

Екипът на бар „Котка и мишка“ не крие, че обича висококачественото пиво. Затова и се стреми постоянно да ни представя най-актуалните бирени предложения както на българската сцена, така и на световната. Освен това обаче те обичат и ракия. Това ги кара да направят специална ракия „Котка и мишка“. И то не каква да е, а дюлева! Произведена е от старите български сортове Асеница и Пазарджишка ябълковидна. Отличава се с интензивен и завладяващ аромат на дюли. Вкусът е експлозивен и мек, със силна плодова изява и ароматен финал. Ракията е изцяло от български съставки и е произведена в гр. Исперих. Този петък ни очакват, за да опитаме първата им дюлева ракия.

Бар „Котка и мишка“
19 часа

11 август

TANU at Groove /DJ Set/

Събота вечер в Groove Music&Art гостува пловдивският артист и диджей TANU, който ще внесе свежо настроение в летните вечери със своята еклектична и танцувална хаус музика. Подходящ подбор на ледено студени коктейли и други питиета, в комфортна и климатизирана обстановка, ще охлаждат страстите до малките часове на нощта.

Groove Music&Art
21 часа

Retro Gaming Plovdiv

Ще говорим за игри от преди 1990 г., домашната видео игра от началото на 80-те Vectrex, подкарване на емулатори с RetroPie на Raspberry Pi и разбира се ще си направим ретро турнир.

SiteGround
14 часа
Вход свободен

Bar the Post | Hilla

Получихме телеграма, че на гости на бар „Пощата“ ще бъде Митко Хила с неговите подбрани хитове и ритми, задавайки тона за едно страхотно парти!

Бар „Пощата“
21 часа

PIF – Live

Една от най-популярните поп рок групи в България ще свири на живо на сцената на „Конюшните“.

Бар „Конюшните“
20.30 часа

12 август

Цанев & Кърпаров @Контрабас

Любо Цанев и Владо Кърпаров свирят повече от 20 години заедно. Тази неделя ще може да чуете техни авторски композиции – джаз, класика, фолклор. Музиката на Цанев и Кърпаров обещава незабравимо преживяване, изпълнено с много импровизация и интерактивност!

Бар „Контрабас“
21 часа

Източник: Lostinplovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина