Актуално

Какво да правим в Пловдив през уикенда (03-05.08)

Ще слушаме яка музика, ще пием свежи коктейли, а неделя може да я прекараме цялата край басейна

3 август

Петък от винил

Ще спазим традицията в петък, в който музиката отново ще бъде изцяло и само от винил. Гостува DJ Bate с неговата необятна колекция от плочи – нови издания, както и легендарни хаус класики от Perfecto, Baroque, Enhanced, Global Underground, Vapour Recordings, Yoshitoshi и много други.

Groove Music&Art
21 часа

Message: Crazy Mules

Петък вечер яхваме мулетата и тръгваме към поредното ни коктейлно пътешествие, където ще се сблъскаме с още един от класическите коктейли, а именно Московското муле. Разбира се освен класическата комбинация от водка, лайм и джинджифилова бира, от „Пощата“ са ни подготвили и още няколко вариации на коктейла. Моля, не яздете пили, особено близки, приятели и биологични единици от същия вид.

Бар „Пощата“
19 часа

Buckshot

Този петък отново зад пулта във „Фарго“ застава Buckshot, което означава, че селекцията ще е цветна, а танците – гарантирани! A на бара компания ще ви прави Elvis Parsley – новият коктейл с джин Hendrick’s, сироп ягода, фреш лимон и джинджифилова бира. Свежа лятна комбинация. Опитайте този уикенд на специална цена.

Клуб „Фарго“
20 часа

Hi Fix at BALLY CLUB

Този петък в BallyClub настроението ще бъде приповдиганто, защото младият и талантлив продуцент Hi Fix, ще ни представи своя позитивен и динамичен диджей сет, в който ще чуете ритмичен Groovy Tech, достигащ до Underground и Tech House звучене.

BallyClub
21 часа

4 август

Residents' Night: Visitor Q

Събота вечер резидентът на „Фарго“ Visitor Q ще ви зареди със силен танцувален вайб, а новият им коктейл Elvis Parsley ще се погрижи за доброто ви настроение.

Той съдържа джин Hendrick’s, сироп ягода, фреш лимон и джинджифилова бира, а резултатът е изключително свеж и подходящ за топлите летни нощи!

Клуб „Фарго“
20 часа

Fukko at BALLY CLUB

За тези, които търсят истинско забавление, музика и уютна атмосфера в събота вечер, най-доброто място винаги е BallyClub. За танците и доброто настроение ще гарантира енергичният и талантлив диджей и селектор – Fukko, който ще ни представи live mix от deep house, classic house, disco, nu-disco, funky и всичко между тях.

BallyClub
21 часа

Buckshot in the house

Тази събота за първи път зад пулта в „Абсент хаус“ ще застане Buckshot, който ще ни престави своята селекция от afro, brazil, disco, funky, nu jazz и deep house.

Absinthe House
21 часа

Nirvana Unplugged Tribute

Nirvana е американско трио, покорило чартовете през 90-те години на 20-ти век.

Какво и къде още има за правене и преживяване под тепетата през уикенда вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина