Актуално

Ив Сен Лоран и Син Жасмин довечера на Филмовите нощи

В неделната вечер прожекциите започват отново в 21:10 часа с „ИВ СЕН ЛОРАН“. Режисираният от Жалил Леспер филм проследява турбулентното ежедневие на един от най-популярните и влиятелни френски дизайнери.
През 1957-ма година Лоран (в ролята Пиер Нине) става началник на отдел “Дизайн” в могъщата компания за луксозни стоки “Диор”. Успехът му в света на модата се дължи както на необикновените неща от ежедневието, които го вдъхновяват, така и на любовната му връзка с френския бизнесмен Пиер Берже.
“ИВ СЕН ЛОРАН” хвърля поглед към един живот изпълнен с радости, успехи, скандали и лични трагедии. Историята представя детайлно и професионалните предизвикателства пред които е бил изправен Лоран и неговия екип – от оформянето на първите скици до финалните проби на изисканите дрехи и аксесоари.

От 23.30 часа можете да гледате последния филм на Уди Алън – „СИН ЖАСМИН“. Кейт Бланшет („Оскар“ за най-добра актриса)  и Алек Болдуин са главни действащи лица в историята за Жасмин – нюйоркчанка на средна възраст, която се радва на охолен живот заедно с богатия си съпруг Хал. След серия от злополучни събития, Хал влиза в затвора, а Жасмин е принудена да се премести при по-бедната си сестра Джинджър в Сан Франциско. Тя  трябва да привикне с новия начин на живот, но промяната може да се окаже едно ново, вълнуващо начало.

Цените на билетите са 5 и 3 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина