Актуално

Истерия за Евридика в театъра

Няма билети за премиерата на 22

Новият спектакъл на Стайко Мурджев „Евридика в подземното царство” прикова вниманието на пловдивската публика. Интересът към представлението по пиесата на Сара Рул граничи с истерията, тъй като билети за премиерата на 22 декември няма отдавна. Поклонници на Мелпомена дирят безценната хартийка за достъп до камерната сцена в Драмата за втората дата- 30 декември, като и това май ще се окаже изключително сложна мисия, да не кажем невъзможна.

Докато публиката търси билети, режисьорът Стайко Мурджев и актьорите от младия му екип са в трескава подготовка. Репетициите не спират, като най-активна в тях е съвременната Евридика Луиза Григорова. Тя хвърчи по сцената с наколенки. Пред КАПАНА.БГ в интервю преди седмица тя разкри, че в 14-те години, в които се е занимавала с класически балет, е понатоварила коленете си и се опитва да ги щади.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Междуселското равнище на това столично театро лъсва още от неграмотния „АФИШ“ (абе толкова ли не се намери някой среднист да им отвори очите на балерините със 114-годишното поприще из Миланските скали? Пардон, май беше катедрали).
    ПЪРВАТА БУКВА от „името“ не е Е, това е СИГМА, гръцката буква за звука ссссссСульо! Егати дизайнеро, он е от платформата ЕДНО (ТНТМ) дето у Софията не ги огряхме

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина