Актуално

Испанската комедия „Трябва да говорим” и трагичната любовна история „Състезателката и затворникът” на „Любовта е лудост“ в LUCKY Дом на киното

Международният филмов фестивал „Любовта е лудост” продължава да предлага на пловдивчани качествени филми от цял света, посветени на любовта и различните й проявления. Тази вечер ще бъдат прожекциите на „ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ“ на Давид Серано и „СЪСТЕЗАТЕЛКАТА И ЗАТВОРНИКЪТ“ на Михаел Роскам.

От 19:00 ч. зрителите ще могат да гледат комедията „ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ“ с участието на Белен Куеста и Карла Диего. Историята разказва за младата Нурия, която изглежда няма причини да бъде недоволна от живота – има приятел, готов да се ожени за нея, родителите й я обожават. Проблем е само Хорхе – мъжът, за когото Нурия все още е формално омъжена, макар двамата да живеят разделени вече две години.

От 21:00 ч. любителите на високите скорости ще могат да се насладят на трагичната любовна история „СЪСТЕЗАТЕЛКАТА И ЗАТВОРНИКЪТ“ с Матиас  Шонхаерт и Адел Екзаропулос. В гръцката продукция На фона на брутална престъпна банда в Брюксел се заражда една трагична любовна история между гангстера Гиги и Биби – млада състезателка. Ще успеят ли двамата да открият баланс между любовта и желанието да се преминава границата?

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина