Актуално

Хотелиерска верига стана вторият официален партньор на „Пловдив 2019“

Хотелиерската верига Holiday Inn стана вторият официален партньор на "Пловдив 2019", съобщава КАПАНА.БГ. Това съобщиха от фондацията на пресконференция днес, часове преди туристическия форум, който ще се проведе именно в сградата на световната верига под тепетата. Партньорството с веригата идва само месеци след обявяването на първият партньор – "Кривицки", които ще предоставят рекламни пространства за нуждите на Европейска столица на културата.

Партньорството ще се изразява в подкрепа при хотелското настаняване и изхранване на гостите на общинската фондация. Надеждата е това партньорство да продължи и след 2019 година, съобщи Адриана Дерменджиева от хотелиерската верига. 

Общинската фондация е близо и до други партньорства, но от организацията отказаха да съобщават имената им, тъй като все още са в преговори. Изобщо не е лесно да се намират партньори и се надяваме всички да ни помагат в тази трудна задача, включително и медиите, заяви Кирил Велчев – изпълнителен директор на "Пловдив 2019". От Вроцлав например ни разказаха, че те са си подписали повечето партньорства съвсем в последните месеци преди годината им като Европейска столица на културата. 

В Апликационната книга на Пловдив са заложени 3 500 000 евро бюджет от частни спонсори. За момента нито един от спонсорите обаче не осигурява директна финансова помощ.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина