Актуално

GRAVITY CO. представят супершоу в Пловдив

Виртуален басист се влива в култовата банда
Image title
Култовата българска банда Gravity Co. идва в града под тепетата със суперспектакъл. Пловдивската публика ще може да чуе компилация от нова продукция и емблематични парчета. Шоуто ще се състои на 20 юли на летни сцени „Конюшните на Царя“.
Gravity Co. за първи път представят цялостен спектакъл със сценография и светлинни ефекти, съобразени със спецификата на  всяка отделна песен. За да постигнат това, заедно с бандата ще пътува  целият екип и апаратура на компанията Stagemasters. Те подготвят сценичните ефекти  повече от 3 месеца.
По време на концертите ще бъде представен нов член на бандата – компютърно генериран виртуален персонаж, който ще изпълнява ролята на басист в някои от парчетата.
Gravity Co. турнето ще се проведе със специално подбрана апаратура, която ще реализира икономия от над 60% от изразходваната електроенергия без никакъв компромис с качеството на продукцията. Съвместно с ЧЕЗ България, групата ще направи специални замервания на количеството изразходвана енергия и качествените показатели.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина