Актуално

Грандиозно Пинк Флойд шоу в Пловдив

Празнуваме 45 години от създаването на The Dark Side of the Moon в Колодрума с концерт на Brit Floyd през ноември

Пловдив ще отбележи 45 години от създаването на знаковия за историята на музиката албум на Пинк Флойд- The Dark Side of the Moon, с изключително шоу в Колодрума. На живо ще видим и чуем британската формация Brit Floyd, която прави най-великото шоу върху творчеството на епохалната британска банда. Музикантите, които свирят музиката на Флойд с тяхно разрешение, ще излязат на сцената в Колодрума на 18 ноември, за една много специална ретроспекция, посветена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon.

Концертът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година.

С над 45 милиона продадени копия и определян от много хора като най-великият рок албум на всички времена, The Dark Side of the Moon е истински шедьовър, който пренаписва рок музиката и категорично отрежда на Pink Floyd рок безсмъртие. По време на концерта си в Пловдив, Brit Floyd ще изпълнят както класики от The Dark Side of the Moon, така и хитове от Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell  и много други.

Шоуто на Brit Floyd е истински феномен. То пресъздава мащаба и величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell – с изключително светлинно шоу, огромен кръгъл екран и невероятни сценични ефекти. Идеята на целия спектакъл е да се създаде атмосфера, максимално близка до тази на концерт на Pink Floyd на живо.

В продажба ще бъдат пуснати само 3 хиляди билета, тъй като всички места ще бъдат седящи. Те са на цени от 50,60 и 70 лева и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира в сряда.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина