Актуално

Феновете броят дните до чакания концерт на Nazareth в Aнтичния театър

Pete Agnew: Нямам търпение да разгледа забележителностите в Пловдив и да се качи на сцената

Остават  два дни

Два дни остават до рок шоуто на великите NAZARETH в Античния театър. Концертът на легендарните музиканти в Пловдив ще започне точно в 21:00 часа на 18 юни (неделя) на фона на величествения и античен декор на уникалната локация. Слънчево време и най-големите хитове на рок класиците очакват публиката в Стария град. Pete Agnew, басист и един от основателите на култовата формация разкрива, че няма търпение да разгледа забележителностите в Пловдив и да се качи на сцената на Античния театър.  

Входовете на Античния театър ще бъдат отворени от 20:00 ч. Всички, закупили билети за събитието, ще бъдат допускани през двата входа на Античния театър. Билети на цени от 40 до 60 лв. ще могат да бъдат закупени в деня на концерта на касата на Античния театър.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси – Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на Античен театър Пловдив е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Епичното шоу на музикантите от NAZARETH е на 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution. Повече информация за събитието – ТУК.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина