Актуално

Джейн Костело идва в Пловдив

Прочутата авторка на женски романи гостува на издателство „Хермес“
Image title
Тя е една от най-добрите авторки на дамски романи и е най-младата жена, заемала длъжност главен редактор на голям всекидневник във Великобритания. Тя пише за любовта, брака и взаимоотношенията между хората, а героините й преследват мечтите си докрай. Това е Джейн Костело, която идва у нас на 11 май по покана на издателство „Хермес“. След големия успех на издадените й в България книги – „Шаферки“ и „Почти женени“, тя идва за премиерата на третия си роман – „Нежененият ми приятел“. С пловдивските си фенове Джейн ще се срещне на 13 май от 18 часа в „Хермес Централ“.
Дни преди пристигането си Джейн Костело заявява: „Страшно много се вълнувам от пътуването ми до България. Не съм идвала досега, но най-добрата ми приятелка често ходи на почивка във вашата страна. От нея знам, че е прекрасна държава и че хората са много дружелюбни. Кориците на „Шаферки“, „Почти женени“ и „Нежененият ми приятел“ са прекрасни.
Високо ценя отношението към мен като автор и големия интерес към книгите ми във вашата страна. И едва ли има нужда да казвам, че нямам търпение да се срещна лично с българските си читатели“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина