Актуално

Джейн Фонда, Джералдин Чаплин и Пиер Ришар в Лъки днес

А защо да не живеем заедно
А защо да не живеем заедно
Истинска плеяда от звезди ще превземат Лъки днес, в прожекцията на френско-немската продукция – А защо да не живеем заедно. Последната комедия на Стефан Роблен стартира като проект от София Мийтингс през 2008 и събира цяло съзвездие – Джейн Фонда, Джералдин Чаплин, Пиер Ришар, Клод Риш и Ги Бедо.
Историята разказва за петима дългогодишни приятели с различни проблеми, които решават да заживеят заедно, за да не обръщат прекалено голямо внимание на остаряването си. Филмът ще ви очарова по много и различни начини.

Хепи, хепи
Хепи, хепи
Късната прожекция от 20:45 часа ще зарадва почитателите на скандинавското кино. Комедията Хепи, Хепи е дебютен филм за режисьорката Ане Севитски, но вече има множество награди и номинации.
Ще се запознаете с Кая – вечна оптимистка, която поставя семейството на първо място, въпреки проблемите с мъжа си. Когато обаче в съседство идва да живее „идеалната двойка”, Кая не може повече да се преструва, че всичко е наред. Това е една амбициозна история, която ще ви накара да се усмихнете и да се позабавлявате.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина