Актуално

„Дъвка за балончета” и френската комедия „Такси 5” събота вечер на Филмови нощи във Филипополис

След незабравимата прожекция на култовата класика „Боен клуб” киноманите от града под тепетата има още какво да очакват от „Филмови нощи във Филипополис”, които се провеждат до края на месеца в Лятно кино „Орфей”. Предстоящият акцент е шедьовъра на Куентин Тарантино „Криминале”, който ще бъде показан идния четвъртък, 26 юли от 21:10 ч. Дотогава обаче ще има много други заглавия от разнообразната програма на панорамата.

Тази вечер от 21:10 ч ще бъде прожекцията на българския хит „ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА”, който беше един от най-гледаните родни филми през изминалата година. В ролите влизат Теодора Духовникова, Иван Юруков, а историята ни отвежда през 80-те години, за всички деца, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето и проследява съдбата на четири хлапета. С хумор и носталгия филмът задава въпроса защо това поколение не успя да порасне и все още търси себе си. Режисьор е Станислав Тодоров.

Късната прожекция в събота вечер, тази от 23:30 ще бъде на комедията и пета част от популярния френски франчайз „Такси”. Филмът на Франк Гастамбиде разказва за парижко топ ченге и ненадминат автомобилен шофьор, е принуден да се премести в полицейското управление в Марсилия. Местният бивш полицейски началник и настоящ кмет на града с рекордно ниско одобрение, Гибер, му възлага мисия – да спре всяващата ужас "италианска банда", ограбваща бижутерийните магазини в околността със състезателните си Ферарита.

В неделния ден от 21.10 часа ще бъде показан отново ДА ОБИЧАШ ПАБЛО с Пенелопе Крус и Хавииер Бардем. На 23.07 /понеделник/ от 21.10 часа можете да гледате анимацията ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3: Чудовищна ваканция, а втората прожекция за вечерта от 23.30 часа е на хитовата комедия КНИГА ЗА ВЪЗРАСТНИ с Джейн Фонда, Анди Гарсия и Алисия Силвърстоун.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина