Актуално

Доктор събра 222 любовни лекарски истории

Правете повече любов и секс, за да сте здрави и хубави, съветва в мола д-р Тотко Найденов

Image title
Правете повече любов и секс (безопасен), за да бъдете по-здрави и по-дълго време млади хубави – това е мотото на новата книга „222 любовни лекарски истории“ на д-р Тотко Найденов, която бе представена в книжарницата на „Сиела“ в MALL Plovdiv. Десетки колеги на главния редактор на „Български лекар“ дойдоха да си купят забавните разкази, повечето от които с неочакван край, и за да вземат автограф от колегата си.
Медицинската сестра Йорданка, която е стара мома, от дълго време се опитвала да привлече вниманието на шофьора на линейката Геро, който също бил ерген. Най-сетне една вечер, след дежурство, тя успяла да го замъкне у дома си. На масата имало от пиле мляко – любезната домакиня била отрупала софрата с какви ли не вкусотии. След това правили секс като луди – един, два, три пъти. Медсестрата се справила блестящо и показала умения като от порнофилм. Накрая попитала любовника: – Хареса ли ти? А той отвърнал – много. Тя пак: Е, кое най-много? Той: – Домашната ракия на баща ти.
Това е една от историите, от които читателят се залива от смях. Такива са повечето от разказите от личната практика на д-р Найденов, който е автор на 30 документално-публицистични книги. Една от любимите му случки намира място в първите страници на новото четиво. Двама любовници са така улисани в сексуални забавления, че мъжът не усеща как котката на домакинята го дебне зад гърба. По едно време писанът така се наежил, че не издържал и скочил право върху топките на жребеца. Той изревал от болка. Нямало как – повикали Бърза помощ. На входа на болницата чакали двама санитари, които свалили пациента от линейката. Когато видели обаче откъде кърви, двамата така прихнали да се смеят, че изтървали носилката на цимента. Докато те се забавляват, пишман любовникът получил сътресение на мозъка и фрактура на предмишница от удара в земята.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина