Актуално

Бойко Кръстанов играе с гаджето си в „Господин Балкански”

Бойко Кръстанов, който наскоро призна, че отново е влюбен, ще си партнира с гаджето си на сцената на кино „Орфей”. Красавицата Виктория Николова участва в същия спектакъл, в който играе и Бойко – "Господин Балкански". Двамата признават, че не стават близки покрай постановката, а от една почивка на морето. За първи път двойката се появи на медийно събитие на тазгодишната церемония по връчването на наградите "Аскеер". Бойко Кръстанов грабна статуетката за дебют за участието си в театралния хит на пловдивския театър – „Възвишение”. Влюбените актьори не крият, че вече живеят заедно.

Талантът на Бойко Кръстанов е доказан. Той се справя убедително както с ролята на дясната ръка на турски мафиот в сериала „Под прикритие”, така и с образа на разглезения Дани Касабов в „Стъклен дом”, също и като революционер във „Възвишение”. В комедията „Г-н Балкански” актьорът от наивен философ се превръща в коварен политик, благодарение на манипулациите на Ганьо Балкански. На сцената му партнират Герасим Георгиев – Геро, Стефан Мавродиев и много други актьори от трупата на Младежкия театър, включително и красавицата Виктория Николова.

Комедията „Г-н Балкански” с Бойко Кръстанов и неговата любима може да видите на 24 юни в лятно кино „Орфей” от 21 часа. Билети се продават на касата на киното, в Драматичния театър и в Билетницата на Мол Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина