Актуално

Близо 3000 фотографии приети във втория Международен фото салон

285 автора участваха с работите си във форума

Вторият Международен фото салон отваря своите врати утре вечер точно в 18:00 часа, а домакин отново ще бъде сградата на ДПХ. След изключително силния си старт миналата година, салонът днес е процъфтяващ. Двойно са се увеличили приетите фотографии, авторите и дори секциите. Ако миналата година са били приети 1254 фотографии, то тази година са 2994, а авторите са се покачили от 144 на 285.
Новото в салона са двете нови секции, в които ще може да се разглеждат фотографии, а миналогодишните три все пак си се запазват. Снимките биват разпределяни в колонките природа, актова фотография, черна, цветна  и тематичната, Моят град. Факт е, че българското присъствие сред фотографиите се е засилило значително. Участва и нашенец, прибрал златния медал в една от секциите тази година. Журито също се е увеличило, за да бъде възможно най-точно в преценката си.

Повече може да прочете в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. 285 автора повече от половината от чужбина средно по 20 евро и български средно по 20 лв са приходи не по-малко от 10000 лв. И от общината 3000, така се прави една изложба.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина