Актуално

Бина Харалампиева с големия приз на „Сцена на кръстопът”

Тя е една изключителна жена, един невероятен режисьор, един добър човек. Творецът, който е с фестивала „Сцена на кръстопът” от самото му създаване. Нека я аплодираме!

С тези думи директорът на Драматичния театър и домакин на фестивала „Сцена на кръстопът” Кръстю Кръстев покани директора на Малък градски театър „Зад канала” и забележителен театрален режисьор Бина Харалампиева.

Тя бе отличена с големия приз на „Сцената” за приноса си към фестивала и по повод юбилея си.

Обичаме те и ти се радваме, този приз е най-малкото, което можем да направим за теб, каза Кръстю Кръстев и й връчи пластиката на фестивала.

След бурните овации на публиката, Харалампиева отправи думи на благодарност към фестивала, към града и към зрителите: „Обичам този фестивал. Невероятно много обичам този град и този театър. Винаги когато с колегите се готвим за гостуване тук, е радваме. Всички казват: „Отиваме в Пловдив, където ни предстои среща с една от най-невероятните публики.”

После Бина Харалампиева повери случването на театралната магия в ръцете на артистите от спектакъла „Пияните” – представление от програмата на ръководения от нея Малък градски театър „Зад канала”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина