Актуално

„Бензин“ и „Ла Ла Ленд“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

За всички, които са пропуснали, тази вечер „Филмови нощи във Филипополис“ ви предлагат да видите амбициозния български проект „БЕНЗИН“ на Асен Блатечки и Катерина Горанова, както и великолепния мюзикъл, носител на 6 награди Оскар – „ЛА ЛА ЛЕНД“

От 21:10 ч. страстите ще се нажежат благодарение на българската продукция „БЕНЗИН“. След 15 години в затвора автомобилен състезател и механик (Асен Блатечки) се връща към живота, за да изпълни последното си обещание към убитата си любима. В едно от най-амбициозните и любопитни български заглавия за последните години зрителите ще могат да видят на едно място красавиците Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова, както и световните звезди – актьорът Майкъл Медсън и вокалистът на „Godsmack” Съли Ерна.

От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с мюзикъла на Деймиън Шазел – „ЛА ЛА ЛЕНД“, в който Райън Гослинг и Ема Стоун влизат в ролите на двама романтици, обречени да избират между кариерата и любовта. Миа (Стоун) е начинаеща актриса, а Себастиан (Гослинг) – посветен джаз пианист. Двамата се борят, за да свържат двата края в град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.

Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина