Актуално

Автори от цялата страна се събират на Коледен hand made базар

Един от най-красивите и коледни базари у нас ще гостува в Пловдив. На него ще присъстват както добре познатите ни NIA Design, Serendipity и Orenda Art, така и доста нови автори, които определено ще ви изненадат какви красоти творят с ръцете си. Идеята ни е да направим този ден още по коледен, по-топъл с мирис на чай ,ром, цитруси, канела и вино, гарнирани с приятна музика и атмосфера и много красиви, уникални и практични творения.

Коледният базар ще се проведе в клуб „Библиотеката“ в неделя преди Бъдни вечер, а именно на 20-ти декември. Вратите ще се отворят точно в 12:00 часа и за трета поредна година ще имате възможността да се срещнете с хората, които стоят зад страхотните изделия и да се заредите с много положителни емоции и настроение.

На базара ще откриете още  и някои нови и не толкова познати автори, които определено има какво да покажат. Сред тях ще намерите бижута, изделия от кожа и текстил, чанти, плетива, аксесоари, картини, детски дрехи, кецове и други красоти. Пригответе се за един прекрасен предколеден ден, гарниран с коледни сладки и хубава музика.

Събитието е прекрасен повод да отделите време да се видите с любими приятели и да вземете най-ценен и мил подарък за Вашите близки хора.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина