Актуално

Анимацията „Хотел Трансилвания 3“ и българския „Радиограмофон” тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

След успешния уикенд на „Филмови нощи Филипополис“, по време на който зрителите успяха да видят някои от любимите си филми под звездите, както и класиката „МАТРИЦАТА“, новата седмица носи нови предложения за почитателите на българското и кино, както и нещо специално за най-малките филмови фенове.

От 21:10 тази вечер ще бъде прожекцията на детския анимационен филм „ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3“, в който, благодарение на гласовете на Алекс Сърчаджиева, Георги Спасов, Елен Колева и др. ще разберете какво става, след като петзвездният хотел "Трансилвания" за чудовища отвори врати и за човеци. Собственикът му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи за почивката и забавленията на чудатите си гости. Той е забравил какво означава да се наслаждава на "живота". Загрижена за щастието и здравето на любимия си баща, Мейвис решава да заведе него и семейството (включително и дядо ѝ Влад) на луксозен чудовищен круиз. Към тях разбира се се присъединява "глутницата на Драк" – Франкенщайн и съпругата му Юнис, мумията Мъри, Невидимия човек, върколака Уейн и безбройната му челяд.

От 23:30 същата вечер ви очаква българския филм „РАДИОГРАМОФОН“ – с участието на Яна Титова, Александър Алексиев, Ованес Торосян и др. Създаден по действителна история, филмът разказва за Али, който с опасност за живота си предприема тридневно пътешествие през охраняваните от армията планини, за да стигне до най-близкия град. Али иска да купи радио за своя обсебен от рокендрола син. Развиваща се на фона на комунистическия режим в България, тази история не е просто за този баща и колко далеч е готов да стигне за сина си. Това е разказ за един човек, който отчаяно иска да си върне усещането за свобода.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина