Актуално

60 лева за „The Wall” на живо у нас

Пускат билетите за великото шоу на Роджър Уотърс в петък


60 лева ще е най-евтиният билет за епохалното шоу на Роджър Уотърс „The Wall”, което ще побърка 50 хиляди на стадион Васил Левски на 30 август догодина. В петък стартира продажбата на билетите за грандиозния спектакъл, като се очаква ценните хартийки да бъдат разграбени за нула време. Роджър Уотърс е планирал общо 20 шоута за своето европейско турне догодина, което стартира на 20 юли. То ще се състои на открити пространства и огромни стадиони, включващи някои емблематични като Олимпийския стадион в Рим, Олимпийския стадион в Берлин, Амстердам Арена, както и два спектакъла на Теленор Арена в Осло. За наша радост България също е част от тази обиколка. На 30 август „Васил Левски“ със сигурност ще се пука по шевовете за най-зрелищния спектакъл, представян някога у нас. Въпреки тежкото оборудване и изисквания към подобно шоу, билетите у нас ще са на изключително достъпни цени от 65 до 180 лв. Продажбата им стартира на 16-ти ноември, 10 часа, в мрежата на Тикетпро и on-line на ticketpro.bg.

Image title
Въодушевен от големия успех, през 2010 г. Роджър Уотърс преобразува THE WALL за големи и открити стадиони. Така той дава възможност на феновете да се докоснат до спектакъла, независимо къде седят и по този начин да направи продукцията още по-мащабна. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.

Image title
Декорът на сцената – стената – е двойно по-дълга в сравнение с тази, използвана при шоутата на предишните концерти. Тя е широка 150 м, висока 12 м и общо 6000 кв. м. – два пъти по-голяма от преди и представлява най-мащабната прожекционна повърхност, използвана за концерти на живо. За шоуто на стадиона е създадена нова впечатляваща мултимедия, която може да се прожектира по протежение на цялата стена.

Зашеметяващият спектакъл е изпълнен с невиждани аудио и визуални ефекти, пресъздаващи падането на Берлинската стена, прелитащи самолети и много други. Грандиозното шоу е отличено с няколко престижни награди през последните години, включително за най-мащабно турне на годината, за най-оригинален декор, както и за най-популярно европейско турне на годината на International Live Music Conference в Лондон през март 2012 г. Преди няколко дни Уотърс получи и Top Tour Award за най-печелившо турне на 2012 от наградите на Билборд.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина