Актуално

20 години по-късно: Христо Шопов пак снима в Пловдив

Великият актьор пред камерите в Стария град

Христо Шопов щъка в двора на Къщата на телевизията с цигара в ръка
Христо Шопов щъка в двора на Къщата на телевизията с цигара в ръка
Христо Шопов се впусна в любовна афера в Пловдив днес. Но само за пред камерите на новата българска продукция „LOVE.NET”, която ще се снима до края на 2010г. Великият актьор се върна да работи в Пловдив след почти 20-годишно творческо отсъствие от града ни. Никога не напускам Пловдив в мислите си и често идвам тук, защото имам роднини и приятели. Но рядко работя под тепетата. Въпреки, че от тук, от Вчера, тръгна кариерата ми,  призна Пилат Понтийски от шедьовъра на Мел Гибсън “Страстите Христови”.
Единствено наш обектив бе допуснат до последния снимачен ден на екипа за тази година, ръководен от режисьора Илиян Джевелеков. Точно в 14.30ч. клапите щракнаха за последно, а работата по лентата ще продължи догодина. Кинаджиите от “Мирамар Филм” превърнаха Къщата на телевизията в декор за една от четирите основни сюжетни линии в „LOVE.NET”. Пловдивчанинът Джевелеков пази в строга тайна каква е историята около героя на Христо Шопов, но на уше ни подшушнаха, че става въпрос за история, тръгнала от съвсем невинен чат в интернет. Филмът е именно за любовта от пръв виртуален поглед. Лентата проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства.
В Стария град Христо Шопов си партнира в сцените с прелестната Лилия Маравиля. В Пловдив не дойдоха другите звезди с роли в „LOVE.NET” Захари Бахаров, Койна Русева, Диана Добрева, Диляна Попова. Историите на героите са реални, а филмът обещава да е тотален хит, съдейки по успеха на последната продукция на амбициозния екип- Дзифт.
Фотографът на Под тепето се вмъкна в Къщата на телевизията точно на последния дубъл и успя да заснеме част от екипа на „LOVE.NET” , преди кинаджиите да се оттеглят на по чаша вино.Шопов гушка филмовата си 'жена' Лилия Маравиля
Шопов гушка филмовата си ‘жена’ Лилия Маравиля
Екипът на „LOVE.NET” в последна обща снимка за 2009-а
Екипът на „LOVE.NET” в последна обща снимка за 2009-а
Великият Христо Шопов се върна в Пловдив след близо 20 години творческо отсъствие
Великият Христо Шопов се върна в Пловдив след близо 20 години творческо отсъствие

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина