Актуално

10-те най-очаквани филма за 2018

Очертава се изключително интересна година за киноманите

Почитателите на седмото изкуство ще могат да се насладят на изключително мащабни продукции, които вече направиха изключително силна заявка само с предварителните си трейлъри

Всеки от 10-те филма, които ще видите по-долу, се стреми да се превърне в най-гледаната лента на годината, но за съжаление, първото място може да бъде само за една от продукциите. Какъв ще бъде успехът им, за този момент само да гадаем. Вижте кога ще бъдат световните им премиери и не спирайте да следите програмата на Lucky Дом на киното, за да разберете кога ще бъдат прожектирани в града под тепетата.

10. „Лабиринтът: Последният кандидат“

Световната премиера на „Лабиринтът: Последният кандидат“ вече мина. Тя се състоя на 26 януари, а филмът се завъртя по родните екрани в началото на този месец. Той е третата част от поредицата на писателя Джеймс Дашнър за Лабиринта. Във продължението Томас и избягалите ще се впуснат в последната си и най-опасна мисия.Те ще трябва да проникнат в контролирания от ЗЛО легендарен Последен град – най-опасният от всички лабиринти до момента.

9. „Лоши момчета 3“

Първата част от поредицата с Уил Смит и Мартин Лорънс излезе през далечната 1995 година, а втората през 2003-а. И двете части пожънаха огромен успех, затова не е учудващо, че предстои появата и на трета серия. Този път режисьор на лентата ще бъде Джо Карнахан,който ще замести Майкъл Бей. Премиерата на „Лоши момчета 3“ се състоя на 12 януари 2018 г.

8. „Петдесет нюанса освободени“

„Петдесет нюанса освободени“ е третата и последна част от трилогията „Петнадесет нюанса“. Във филма Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и Крисчън Грей (Джейми Дорнан) имат всичко – любов, страст, интимност, богатство и целия живот пред себе си. Но Ана знае, че няма да е лесно да обича своя господин Петдесет нюанса, а връзката им ще ги изправи пред предизвикателства, за които не са подозирали. Лентата излезе на големия екран на 14 февруари, а фурорът от страна на родните дами бе невероятен.

7. „Черната Пантера“

Един от най-очакваните филми от жанра фентъзи през 2018 година. „Черната пантера“ е първата голяма солова изява на изключително популярния комикс-герой, следващ събитията от „Първият отмъстител: Войната на героите“. „Черната пантера“ следва Т’Чала, който след смъртта на баща си, краля на Уаканда, се завръща у дома, за да наследи трона. Но когато се

появява могъщ отколешен противник, Т’Чала е въвлечен в конфликт, в който съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск. Премиера: 16 февруари.

6. „Огненият пpъстен 2“

Продължение на епичния фантастичен екшън хит „Огненият пръстен“ от 2013 година, в който Земята е нападната от гигантски чудовища, познати като Кайджу. За да успее да се противопостави на жестоките атаки и в отчаян опит да оцелее, човечеството с общи усилия създава огромни роботи, наречени Йегъри, които се превръщат в единствената възможност за спасение. 10 години след Битката за Портала, извънземните нашественици се завръщат по-силни от всякога. Премиерата е на 23 март 2018 г.

5. „The Meg“

Един от най-очакваните филми на ужасите ще разкаже историята на двама приятели, които планират да спрат мегалодоните – предците на гигантските акули…

Вижте какво още ни очаква тази година в Капана.бг.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина